Restaurare lemn

Redăm viață lemnului.

Despre noi

Lucrăm cu pasiune și atenție la detalii, de peste 15 ani. Întotdeauna punem pe primul loc oamenii, astfel că ne pasă de clienții noștri.

Bazele echipei Restaurare lemn au fost puse de Marius Terec.

După ce a învățat ce înseamnă lucrul bine făcut în Marea Britanie, unde s-a ocupat de proiecte dintre cele mai complexe - de la amenajarea de magazine și librării, la pub-uri englezești - Marius a decis că e timpul să ofere servicii la același standard și în România. Astfel, s-a născut echipa Restaurare Lemn.

Astăzi, punem la dispoziție cele mai performante soluții de tratare a lemnului și oferim garanția eficienței prin prisma experienței acumulate.

De asemenea, executăm orice fel de lucrări de construcții din lemn masiv, indiferent de complexitatea lor, oferindu-vă siguranța lucrului bine făcut.

Contact
PHOTO-2022-11-26-13-47-06 6

Cum facem?

Interior
Planificare

Discutăm îndeaproape cu clienții noștri fiecare proiect și fiecare pas necesar pentru finalizarea lui. Veți fi întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă și cu stadiul lucrărilor.

search
Materiale

Ne asigurăm că materialele pe care le folosiți sunt cele mai potrivite pentru proiectul dumneavoastră. Oferim consultanță gratuită pentru a ne asigura că vă veți bucura de ceea ce construiți pentru o perioadă cât mai lungă.

architecture1
Construcție

Construim cu grijă și atenție. Ne asigurăm că totul merge conform planurilor și încercăm întotdeauna să ne depășim standardele. Lucrăm ca și cum am lucra pentru noi.

1+
Proiecte finalizate
1+
Clienți mulțumiți
1+
Ani de experiență